Αυθαίρετα: Έκπτωση προστίμων για ενεργειακή αναβάθμιση - Συμψηφισμός έως και 50%


Ξέρατε ότι:

Βάσει του τελευταίου νόμου (4178/2013) ο οποίος αφορά την τακτοποίηση αυθαιρέτων, μπορείτε να καταβάλετε μόνο το 50% από το πρόστιμο που προκύπτει, και το υπόλοιπο να το χρησιμοποιήσετε για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας!

Σύμφωνα με το σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης, τα ποσά που καταβάλλονται για την ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων με αυθαιρεσίες, που κατασκευάστηκαν προ του έτους 2003, θα συμψηφίζονται με τα ποσά του ειδικού προστίμου που προβλέπεται στο νόμο 4178/2013, σε ποσοστό έως και 50%.
 
Η συνδρομή των προϋποθέσεων διαπιστώνεται αποκλειστικά κατόπιν διενέργειας δύο ενεργειακών επιθεωρήσεων στο κτήριο. Η πρώτη λαμβάνει χώρα μετά την υπαγωγή του κτηρίου στις ρυθμίσεις του ν. 4178/2013 και πριν από την έναρξη των παρεμβάσεων και η δεύτερη μετά την ολοκλήρωση αυτών για τη διαπίστωση της ορθής υλοποίησης των παρεμβάσεων και της επίτευξης του ενεργειακού στόχου. 
 
Μήπως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε τις βάσεις για την ενεργειακή σας απεξάρτηση΄, Τα οφέλη είναι πολλαπλά, ενδεικτικά και μόνο σκεφθείτε ότι θα μειώσετε δραστικά, ή ακόμα θα απαλλαχθείτε από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ! Θα σταματήσετε να είστε έρμαια των τυχαίων διακοπών ρεύματος, και τέλος θα βάλετε και εσείς ένα λιθαράκι στην απεξάρτηση του πλανήτη μας από τις ρυπογόνες πηγές ενέργειας.

Ρωτήστε μας και εμείς θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση, αφού έτσι και αλλιώς το πρόστιμο θα πληρωθεί, τουλάχιστον ας πιάσει τόπο!

Τελευταία έργα μας

Επικοινωνία

Λεωφ.Μαραθώνος 229, 15351
Παλλήνη, Αθήνα

Τηλέφωνο:  +30 210 6034720
Fax: +30 210 6034880

E-mail: info@alexakisenergy.gr

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Youtube